Gislinge Mureren – Din lokale murermester

Entrepriser

Alt murerarbejde udføres - stort som småt.

Badeværelse Holbæk
Vi står for den samlede entreprise

Entrepriser

Uanset af hvilken type dit projekt er, står vi klar til at føre det sikkert i land. Hvad end det drejer sig om et nyt badeværelse, en ombygning, tilbygning eller noget helt fjerde, har vi den påkrævede erfaring der sikrer dig høj kvalitet gennem hele byggeriet.

Vi har stor erfaring med både fagentrepriser og totalentrepriser.

Vores kompetente byggeledere sidder dagligt og udregner tilbud på entrepriser i alle størrelser og til både private og erhvervskunder.

Totalentrepriser

Står du overfor et byggeprojekt, hvor flere forskellige faggrupper skal involveres?
For at lette processen for dig og få projektet til at glide så let som muligt, står vi for den samlede entreprise. Vi varetager murerarbejdet og derudover rekvirerer vi også vores trofaste samarbejdspartnere inden for de andre faggrupper, herunder tømrere, malere, VVS’ere og elektrikere. På den måde har du mulighed for at få et samlet tilbud på hele din entreprise fra os.
Vi har det samlede overblik over dit byggeprojekt og koordinerer med de øvrige involverede håndværkere. På den måde holdes byggetiden nede på et minimum og du slipper for selv at skulle holde overblikket gennem byggeprocessen.

Fagentrepriser

Har du selv tiden og forudsætningerne til at kunne styre entreprisen, deltager vi naturligvis gerne i dit byggeprojekt ved at varetage murerarbejdet.

Vi sender en byggeleder ud og kigger på projektet og sender dig derefter et uforpligtende tilbud på vores del af entreprisen.

Murer Holbæk

Vi har base i Holbæk og udfører naturligvis murerarbejde i Holbæk og i de omkring liggende byer. Vi vil gerne være din lokale murer.

Murer Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Murer Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Murerarbejde

Scroll to Top