Gislinge Mureren – Din lokale murermester

Badeværelser

Drømmer du om nyt badeværelse eller renovering af eksisterende?

Få hjælp til

Badeværelse

Drømmer du om et helt nyt badeværelse eller renovering af det dit eksisterende badeværelse?

Uanset hvilke ønsker og drømme du har, hjælper vi dig i mål.
Et nyt badeværelse er en investering som skal holde i mange år. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige fagfolk til at udføre arbejdet.

At etablere nye, flotte og tidssvarende badeværelser er grundpillen i vores murerarbejde og vi er stolte af at levere den bedste kvalitet til vores kunder.

Om du allerede fra starten ved, hvordan du ønsker dit nye badeværelse skal se ud eller om du ønsker gode råd og inspiration, er vi klar til at hjælpe dig igennem processen.

Vores mange års erfaring inden for murerfaget tilsikrer høj kvalitet i vores arbejde. Vi holder os altid opdaterede på, hvad der rører sig inden for vores fag, hvilket betyder at vi er klar til at gennemføre dit projekt med øje for de nyeste tendenser og fokus på solidt håndværk.

Vi letter processen for dig og holder byggetiden nede på et minimum ved at stå for den samlede entreprise og samarbejder med andre dygtige håndværkere, herunder:

  • VVS/Blikkenslagere
  • Elektrikere
  • Tømrere
  • Malere

Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om koordinering mellem de forskellige faggrupper. Den del tager vi os også af og leverer et komplet badeværelse i højeste kvalitet.

Se vores video

Murerarbejde

Scroll to Top