Gislinge A/S

Forsikringsskade

Alt murerarbejde udføres - stort som småt.

Badeværelse Holbæk
Forsikringsskader

Forsikringsskade

Har du været udsat for en skade i din ejendom som er dækket af din forsikring? Så kræver det oftest, at der inddrages forskellige faggrupper i forbindelse med udbedring af skaden.

Vi samarbejder med forskellige forsikringsselskaber og udbedrer skaderne i dit hus.

Vi har fokus på, hvor vigtigt det er for dig at komme så hurtigt og sikkert igennem sådan en proces, for hurtigst muligt at kunne vende tilbage til din normale hverdag igen.

Derfor sætter vi en ære i at yde den bedste service til vores kunder som står i en situation, hvor de, af uønskede årsager, er nødsaget til at gennemgå et byggeprojekt af større eller mindre omfang.

Dette gør vi ved at samarbejde med dit forsikringsselskab fra start til slut. Det betyder, at vi kommunikerer med dem omkring dækningen og økonomien i projektet. Derudover koordinerer vi også med de andre faggrupper der eventuelt måtte være en del af projektet såsom skadeservice, tømrere, malere, VVS’ere mv.

På den måde gør vi vores bedste for at vende en lidt kedelig situation til en så gnidningsfri byggeproces som muligt.

Forsikringsskade Holbæk

Vi har base i Holbæk og udfører naturligvis murerarbejde i Holbæk og i de omkringliggende byer. Vi vil gerne være din lokale murer.

Forsikringsskade Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Forsikringsskade Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Se vores video

Murerarbejde

Scroll to Top
Scroll to Top