Gislinge A/S

Skorsten

Alt murerarbejde på skorstene udføres - stort som småt.

Skorsten Badeværelser
Vi kan hjælpe dig

Skorsten

Ny skorsten
Skal du have etableret en ny skorsten?

Vi opbygger nye skorstene af mærket Schiedel ISOKERN som kan integreres i alle typer byggerier, hvad end det drejer sig om en ældre ejendom eller nybyggeri. Schiedel ISOKERN er materialer af høj kvalitet med fokus på maksimal sikkerhed og lang levetid.

Der er flere forskellige muligheder ved valg af skorsten i forhold til type og udseende. Hvilke muligheder du har at vælge imellem, kan vores dygtige byggeledere vejlede dig omkring ved et besøg.

Renovering af skorstene
Trænger din skorsten til en renovering?

Vi udfører både mindre og større renoveringer og reparationer af skorstene. Så er din skorsten blevet træt at se på, kommer vi gerne ud og sætter en ny ”hat” på. Vi udfører også udskiftning af fugerne og skifter ødelagte sten ud med nye. På den måde får din skorsten nyt liv.

Nedrivning af skorstene
Har din skorsten ikke længere en funktion? Så er det muligt at fjerne den helt.

Vi udfører nedrivning af skorstene og når vi har fjernet den helt, lukker vi den under taget. På den måde kan det ikke længere ses, at der har været en skorsten.

Kontakt os og hør om mulighederne for etablering, renovering eller nedrivning af skorsten – så kigger vi forbi og finder den bedste løsning sammen med dig.

Skorsten Holbæk

Vi har base i Holbæk og laver naturligvis også skorstene i Holbæk og i de omkringliggende byer. Vi vil gerne være din lokale murer.

Skorsten Odsherred

Vi har mange opgaver i Odsherred området, både fra de små til de store opgaver. Du kan derfor trygt ringe til os, for et uforpligtende tilbud.

Skorsten Vestsjælland

Selvom vores base er i Holbæk, har vi masser af opgaver i Vestsjællands området. Flere af vores medarbejdere har ligeledes udkørsel udenfor Holbæk og kan derfor hurtigt servicere dig.

Skorsten Badeværelser
Se vores video

Murerarbejde

Scroll to Top
Scroll to Top